• Št. apr 25th, 2024

Juraj Griglák & David Hodek projekt

Autor IMG_1979

aug 7, 2009 , ,
David-Hodek
David Hodek za svojimi bicími. Foto: ZV-podujatia.

V rámci kultúrneho leta vo Zvolene a v sérii piatkových vystúpený pod titulom vystúpila hudobná formácia pod názvom JURAJ GRIGLÁK & DAVID HODEK PROJEKT.

Hudobné predstavenie začalo s hodinovým meškaním, čiže o 19 hodine v parku Ľudovíta Šťúra, čo by sa dalo považovať nakoniec za výhodu, pretože počet ľudí ktorí prišli sa rozhodne nedal spočítať na dlani ruky- mojim odhadom to bolo značne nad 100.Čomu však nerozumiem je to, prečo sa toto predstavenie konalo v parku a nie na hlavnom pódiu na námestí ?

Zostava hudobníkov bola pestrá, hlavne 11 ročný David Hodek na fotografii tam akoby vytrčal z radu, ale jeho hudobný prednes bol priam grandiózny.

A tu je tá zostava hudobníkov:

Inštrumentálne predstavenie trvalo niečo nad 60 minút, pri ktorých si formácia zaslúžila medzi jednotlivými, ale aj počas skladieb potlesk od obecenstva. Mladý nádejný bubeník David sa prezentoval aj svojim sólovým prednesom, kde prezentoval svoje grif a umenie zároveň, začo si zaslúžil potlesk od obecenstva a veľké uznanie nad jeho výkonom prejavil aj basgitarista Juraj Griglák.

Fotografie z hudobného predstavenia nájdete na mieste, nie je toho veľa a ani kvalita nie je až tak super, ale keď netečie aspoň kvapká.

Nedá mi, len skonštatovať, že piatkový večer sa aspoň takto kultúrne a hudobne zapísal medzi ľudí čo si toto predstavenie prišli pozrieť a pri tej mizérii, čo sa koná vo Zvolene sa mohli prísť pozrieť. Tak či onak vás chcem týmto pozvať na ďalšie predstavenie, ktoré sa bude konať presne o týždeň čiže 14. augusta taktiež do parku Ľudovíta štúra na raggae a africkú kultúru pod názvom THIERRY & FRIENDS o 18 hodine.

Blog a foto : Ján Števonka. Jazyková korektúra : Lenka Hrobáriková.

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading