• Po. jún 17th, 2024

Zvolenské juniorky prevalcovala Lokomotíva zo Žiliny

Autor IMG_1979

okt 24, 2010 ,
bk-zs-zvolen-tj-lokomotiva-zilina
Veľké sústredenie pred hodom na kôš. Foto: ZV-podujatia.

Dlho očakávaný basketbalový zápas medzi basketbalovými junorkami BK ZŠ Zvolen – TJ Lokomotíva Žilina sa konal v sobotu 23.10.2010 o 14:00 hod v telocvični IX. ZŠ na sídlisku Západ.

Po dvoch predchádzajúcich prehratých zápasoch na domácich palubovkách, bolo na čase tento nepriaznivý stav už konečne zvrátiť. Predpoklady na to boli stanovené ale žiaľ ani tento krát sa to nepodarilo. Naše juniorky z BK ZŠ Zvolen prehrali nad TJ Lokomotíva Žilina 57:80 (30:51).

Začiatok zápasu nenaznačoval nič čo by sa mohlo odraziť vo výsledku zápasu až do chvíle, kedy po 10 odohraných minútach ostala ležať na palubovke zranená naša hráčka s číslom 4. Gabriela Turčanová. Vyzeralo to na poranenie členka a tým sme stratily prvú oporu tímu.

O Pár minút neskôr sa znova šťastena obrátila voči nám chrbtom a hráčka s číslom 9. Darina Leštáková pre bolesti v zápästí musela odísť na lavičku.

V polovici zápasu, kedy sme už prehrávali 30:51 sa odobrali do šatní, kde si pravdepodobne vypočuli neblahú kritiku na svoj herný výkon od trénera Ing. Radka Dvorščáka.

Do druhej polovici zápasu nastúpila aj zranená hráčka s číslom 9. Darina Leštáková s bandážou na ruke a ku koncu zápasu aj hráčka číslo 4. Gabriela Turčanová. S ich nástupom sa aspoň nezvyšoval náskok súperiek a po hvizde záverečnej píšťalky výsledok ostal na hodnote 57:80.

Aj keď zápas nedopadol pre nás dobre, nedá sa povedať, že by naše hráčky hrali vyslovene zle. Súperky mali jednoznačne vynikajúcu presnosť v triafaní na kôš, dôrazne bránili a tým pádom zabraňovali v našej aktivite.

Na basketbalový zápas sa prišlo pozrieť okolo 50 fanúšikov. Na naše hráčky v bielych dresoch a ich súperky v dresoch červených.

Zvolenské hráčky v zápase

  • Katarína Nagyová – číslo 18, Alexandra Sládoková – číslo 7, Jenka Štiasna – číslo 8, Ivana Marcelyová – číslo 21, Petra Chrenková – číslo 14, Soňa Čermáková – číslo 13, Andrea Setteyová číslo 15, Darina Leštáková – číslo 9, Karin Holienčíková, Alexandra Chmulíková, Dominika Ľuptáková, Lucia Miháliková, Gabriela Turčanová

Štatistika zápasu

  • BK ZŠ Zvolen: najviac bodov v zápaseSetteyová 12, Štiasna 10
  • TJ Lokomotíva Žilina: najviac bodov v zápase – Kubáňová 20, Fraňová 12

Najbližšie zápasy

  • BK ZŠ Zvolen – Bk Petržalka 20.11.2010 o 12:00 hod.

Fotografie


Článok a foto: Ján Števonka. Gramatická úprava : J. M

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading