• Ne. máj 26th, 2024

Druhú Stand up comedy vo Zvolene spríjemnili aj Temné Kecy

Autor IMG_1979

apr 5, 2016 ,
detto-regecova-2016
Daniel Detto a Nicole Regecová. Foto: ZV-podujatia

Je tomu už 7 mesiacov, čo sa v Charisma Café & Bar konala prvá Stand up comedy show svojho druhu vo Zvolene a to rovno s podtitulom “Odpaň Zvolen!“, ktorá zanechala viac než pozitívne ohlasy a kto sa zúčastnil vie, že to nebolo vôbec zlé.

Prešlo 7 mesiacov, Charisma sa premenovala na MyShow caffe & bar a práve tu sa konala ďalšia časť pod názvom Nová fajta.

Opäť to mala pod palcom Nicole Regecová, sekundoval jej Daniel Detto, ktorý tu aj príbeh o šoférskych schopnostiach svojej mamy vyrozprával.

Účinkujúci zo zvolenskej fajty boli štyria – Daniel Detto a Dominik Spodniak, ktorých bolo už aj v prvej časti vidieť a nové tváre boli tentokrát Roman Vaňo, Jakub Crcha a Jana Záchenská, ktorá okrem toho, že priniesla kožu na trh (rozumej jej vystúpenie), v úvode aj svoj part zaspievala s doprovodom  klavíra, na ktorý hral Pavol Korduliak.

Na záver sa do Zvolena prišli pozrieť a pred publikum predstúpili dve osobnosti s vetrom ošlahanými  menami a to Ivo Ladižinský a Jaroslav Szabó z Temných kecov, ktorí  naplno predviedli, ako sa to má robiť, respektíve ako to má vyzerať. Obecenstvo bolo doslova vo vytržení a až teraz došlo na ten podtitul …

Keď nevieš, či sa máš smiať alebo plakať.

Veru tak. Ich vystúpenie bolo poriadnou bodkou za viac ako hodinovým programom a ešte aj pár hodín po skončení programu rezonovali v nejednom  návštevníkovi vtipné, niekedy možno aj trápne situácie tohto večera.

Fotografie

Článok a foto: J. Števonka.

 

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading