• Po. jún 17th, 2024

ŠKK Zvolen zavŕšil tohtoročnú sezónu na pretekoch v Székesfehérvári

Autor IMG_1979

apr 22, 2016

TS: Krasokorčuliarky Športového krasokorčuliarskeho klubu mesta Zvolen (ŠKK) zavŕšili svoju súťažnú sezónu 2015/2016 účasťou na ďalších medzinárodných pretekoch. Maďarský Székesfehérvár hostil cez víkend 15.-17.apríla 2016 krasokorčuliarov zo 6 krajín Európy – Chorvátska, Srbska, Talianska, Švédska, Maďarska a Slovenska.

ŠKK reprezentovalo 6 krasokorčuliarok v 3 kategóriách a svojimi výkonmi určite nesklamali. V kategórii Cubs Girls 2006 sa Andrea Gaálová umiestnila na 12. mieste. V kategórii Cubs Girls 2005 Ema Huliaková skončila na 13. mieste, Karin Ištokovičová na 10. mieste a Laure Debnárovej ušli stupne víťazov o 0,08 stotín bodu, keď s bodovým skóre 26,45 bodu obsadila 4. miesto. Na Jégmadár Easter cup vycestovali aj 2 naše krasokorčuliarske nádeje, ktoré štartovali v kategórii Chick Girls 2009. Soňa Nemcová si z pretekov odniesla strieborný pohár za 2. miesto a Martina Vavrincová, pre ktorú to bola premiéra na krasokorčuliarskych pretekoch si domov priniesla bronzový pohár za 3. miesto.

Slovami chvály nešetrila po pretekoch ani ich trénerka Jana Zrubecová, veď jej dievčatá až na malé chybičky predviedli jedny z najlepších voľných jázd sezóny.

Pre všetkých našich i bývalých členov, ale aj pre účastníkov korčuliarskeho kurzu bola v nedeľu poobede pripravená rozlúčka s ľadovou plochou i súťažnou sezónou 2015/2016.

Pretekárky ŠKK majú už za sebou záverečné fotografovanie, ale čaká ich ešte jedna milá udalosť – vyhlásenie a odmenenie najúspešnejšej pretekárky klubu. Tento rok to budú hneď dve, ktoré si odnesú sošku krasokorčuliarky.

TS: (mz)

vavrincova-nemcova-zrubecova
Na foto z ľava: Martina Vavrincová a Soňa Nemcová s trénerkou Janou Zrubecovou Autor foto: Vladimír Vlček (vl)

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading