• Ne. máj 19th, 2024

Citron – Radegast Rebelie rebelů Tour 2016 … keď čas nadišiel…

Autor IMG_1979

apr 29, 2016 ,
citron-2016
Skupina Citron

TS: Česká legendárna skupina CITRON dvomi koncertami 29. a 30.4. triumfálne uzatvára 2. časť svojho comebackového turné „Rebelie rebelů“ s Láďom Křížkom a Tanjou – a tešia sa na Slovensko !!!

Krátko po skončení vypredaného českého turné vypuknú aj dlhoočakávané koncerty skupiny CITRON na Slovensku – a to po neuveriteľných 27 rokoch !!!

Za tú dobu odrástla nielen nová generácia rockerov, ale zmenilo sa toho veľa aj v spoločnosti, avšak napriek všetkým útlakom, ktoré heavy metal zažíva u médií, táto hudba je to s nami stále a teší sa veľkej obľube !!!

Inak tomu nebude ani na turné Radegast Rebelie rebelů 2016, ktoré začína 3.5. v Bratislave a do 10. mája obíde tieto mestá : Trenčín, Námestovo, Zvolen, Martin a Liptovský Mikuláš. Špeciálnym festivalovým koncertom bude exkluzívny More Than Fest 19.8.(www.mtfest.sk) Inak kapelu tento rok na Slovensku nebudete môcť vidieť !!!

Skupina teda príde v najlepšej forme, zabehnutá v Čechách a so svojou naozaj aj s oku lahodiacou vizuálnou show doplňujúcu nálož starých hitov, duetov a nových, krásnych pesničiek.

Pocit, že ste naspäť v rokoch osemdesiatych vám navodí zahranie albumu RADEGAST, známych skladieb z albumu Plni energie, ale aj singlov z tej doby, plus špeciálneho setu TANJE, ktorému bude vládnuť naozaj československý hit „Nad hlavou létá rokenrol“. Bonusmi budú aj skladby ako Uragán (Citron, 1989) alebo Kam jen jdou lásky mé (Ladislav Křížek a Tanja, 1988), ktoré valcovali vtedajšie československé hitparády a potvrdili obrovskú popularitu štýlu.

Nadôvažok a vďaka tomu, že mimo niekoľkých koncertných festivalových výnimiek na Slovensku (1989-2015), ponoríme sa doslova do rokov osemdesiatych aj preto, že Tanja, sexidol tej doby, je stále rovnako nádherná a jej kovový hlas nestratil na sile nič, podobne ako Láďov Křížkov !!!

Celkom špeciálnym začiatkom turné bude návšteva kapely v Slovenskom rozhlase v metalovej relácii Rudiho Rusa Headbanger_FM v pondelok 2.5. večer, kde sa dozviete dosť veľa toho, čo sa okolo kapely dialo a deje v poslednej dobe, ale – pokiaľ sa zapojíte aj do otázok v tejto relácii, aj fakty z histórie kapely a vypočujete si ich známe skladby aj novinky.

Preto si nalaďte v pondelok večer o 22.00 rádio FM a nechajte sa vtiahnuť do doby, keď heavy metal bol nechcenou a potláčanou hudbou, pocíťte na koncerte ducha tej doby a príďte sa potešiť aj z nových skladieb, z ktorých srší energia, krásne melódie a výnimočné hlasy v podaní Láďu Křížka a večne a stále nádhernej Tanje !!!
Čakať 27 rokov na takúto vec, znamená zúčastniť sa tohto práve od budúceho týždňa v týchto mestách a dátumoch :

  • 3.5. Bratislava – Babylon
  • 4.5. Trenčín – Piáno Club
  • 6.5. Námestovo – Pub Baron
  • 7.5. Martin – KD Záturčie (KÁDÉČKO)
  • 9.5. Zvolen – DK ŽSR
  • 10.5. Liptovský Mikuláš
  • DK + MTF festival – Zvolenská Slatina 19.8.

„Keď sa vracia legenda, ktorú som nemal možnosť vtedy vidieť naživo, je to splnenie sna !“

Vstupné v predpredaji na toto turné je 15,- € v sieti Ticketportal, kto to nestihne, na mieste to bude o 2-3 € viac podľa mesta konania.

Na koncertoch bude možnosť zakúpiť si aj nové EP kapely Rebelie rebelů 2 a k tomu náležiace predmety ako tričká a podobne a nechať si tieto podpísať kapelou ! Odfotiť sa s členmi je určite tiež lákavá ponuka. Takže, Slovensko, Citron sa vracia už budúci týždeň – začiatkom mája !!! Nepremeškajte to !

citron-rebelie-rebelu

FG

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading