• Pi. apr 19th, 2024

Príďte osláviť 10. výročie festivalu Culturebox

Autor IMG_1979

júl 12, 2016
lubo-samo-1
Príde a zahrá v rámci programu Ľubo Šamo. Foto: ZV-podujatia

Štúrovi bude opäť raz dopriata počas niekoľkých hodín fantastická zmes hudby a k tomu ako bonus aj za priehrštie sprievodného programu.

Už po 10-ty raz sa hlási o slovo Culturebox alebo ak chcete kultúrna škatuľa, ktorá je hudobným festivalom a jeho úlohou je priniesť do mesta Zvolen hudbu netradične ponímanú (chillout, jazz, alternatíve, chanson, rock) a ak sa dá, tak prevažne v podaní slovenských interpretov.

Tento rok sa bude tento fest opäť konať v Parku Ľudovíta Štúra a bude to jeho jubilejný 10-ty ročník. Organizačne ho zastrešuje mesto Zvolen v spolupráci s občianskym združením Dlhý, široký a bystrozraký a zakladateľom Petrom „Kiksom“ Kičákom.

V Parku Ľudovíta Štúra postupne vystúpia interpreti zvučných mien ako SATIN LEAD, SAYS, Thom Artway a Ľubo Šamo & ODB Trio a je veru na čo sa tešiť.

Okrem vystúpenia interpretov na pódiu sa môžete tešiť na bohatý sprievodný program, vstupné je ako každý rok 0 € a ak náhodou bude zlé počasie, festival sa uskutoční v DK Podborová.

Neváhajte a príďte si užiť leto ako sa patrí aj takto, v podaní fantastickej hudby. Viac info nájdete uj v udalosti venovanej Culturebox na Facebooku

culturebox-2016-plagat

Článok: J. Števonka

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading