• St. apr 24th, 2024

Zvolen spoznal najmocnejších Zvolenčanov

Autor IMG_1979

sep 8, 2016 ,
zvolencan-2-rege-centrum-49
Naj šestica podujatia. Foto: ZV-podujatia.

Dať si, ako sa povie poriadne do tela a ukázať všetkým, nielen sebe, že ešte rozhodne nepatríte do starého železa a zároveň vidieť v akcii nielen pekné baby, ale aj zažiť veľa zaujímavého v rámci sprievodných akcií sa dalo už na 2. ročníku silového podujatia Zvolenčan.

Samotné podujatie sa konalo pod hlavičkou organizátora podujatia Rege – Centra, mesta Zvolen a ďalších partnerov.

Tento druhý ročník mal hneď niekoľko noviniek, respektíve zmien. Toto športové podujatie sa konalo už pred spomínaným Rege – centrom na Nádvornej ulici a aj samotné súťažné disciplíny boli inakšie, ako tie pred rokom vo Fun zóne.

Okrem toho tu pribudla mini strelnica, skákací hrad, maľovanie na tvár a k záveru podujatia sa dalo pochutnať na dobrom guláši.

Ako už bolo spomenuté, jednalo sa o súťaž v kategórii mužov aj žien a všetko sa začalo tesne po 10-tej prvým z troch súťažných workaut-ou, pričom muži mali súťažné workaut-y do značnej miery sťažené.

Súťažilo sa v troch disciplínach – arbike + veslo muži 20 kalórií a ženy 15, mŕtve ťahy 2 min opakovaní, avšak u mužov bola váha 1:1 a u žien 1:2 telesnej váhy súťažiaceho a posledná disciplína, do ktorej sa mohlo dostať len 10 súťažiacich 6 + 4 bola farmárska chôdza a tlačenie saní.

Na záver samotného podujatia prišlo k defilé tých najlepších spomedzi žien a mužov a každý z trojice dostal okrem vecných cien od partnerov aj finančnú odmenu 50, 100 a najlepší 200€, samozrejme aj muži aj ženy.

Nech sa páči pár fotografií

Článok a foto: J. Števonka.

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading