• Ne. máj 19th, 2024

24. ročník Štefanského futbalu vyhrali Červení nad Modrými

Autor IMG_1979

dec 27, 2017
Občas aj brankár spraví kiks. Foto: ZV-podujatia

Rok s rokom sa zišiel a v utorok 26.12.2017 na Štefana sa opäť na ihrisku ZŠ Rázusa konal futbalový duel už 24. ročníka Štefanského futbalu Červení vs Modrí.

Samotný zápas sa začal tradične výkopom a aj tentokrát po boku Vladimíra Manku stála dáma a to konkrétne primátorka mesta Zvolen Ing. Lenka Balkovičová bol tu aj víceprimátor Jaroslav Stehlík ako aj Jozef Mikuš a päticu mal uzatvárať Jozef Ježík, ale ten sa kvôli chorobe nezúčastnil.

Tento rok sa spomínalo na Jozefa Primusa, ktorý v novembri zomrel ako 76 ročný. Prítomní si jeho pamiatku uctili minútou ticha.

Samotný zápas sa hral na zľadovatelom povrchu, ktorý síce organizátori solili, ale bolo to maximum, čo sa dalo pre tento zápas spraviť.

Hralo sa bez prerušenia 2 krát po 45 minút a k tomu jedna krátka bez-šatňová prestávka. Počas tohto zápasu sa dalo ťažko odhadovať, kto má alebo nemá prevahu, každý tím sa snažil s terénom vysporiadať po svojom a raz aj nechcený gól z tohto vzišiel a rozhodne sa to zapíše do análov.

Tak či onak, napokon po záverečnom hvizde si víťazstvo zapísali Červení nad Modrými 3:2.

Na samotný záver a po vzájomnom podaní si rúk sa konalo žrebovanie tomboly o vecné ceny, ktorých tentokrát bolo viac ako 50 a hlavná cena bol veľkoplošný televízor, ktorý vyhral jeden pán.

Tak ako zvyčajne, aj tentokrát Vám prinášame pár fotografií a zároveň Vás týmto chcem pozvať na tradičný, už 62. ročník Silvestrovského futbalového zápolenia AC Štácia – FC Mesto, ktorý sa bude konať 31.12.2017 so začiatkom o 13-tej na ihrisku Technickej akadémie vo Zvolene.

Tabuľka

Fotografie

Článok a foto: J. Števonka.

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading