• Po. jún 17th, 2024

Na Podborke predviedla TŠ Wanted parádnu záverečnú šou

Autor IMG_1979

jún 23, 2018
Každá choreografia bola doslova výnimočná. Foto: IMG_1979

Štvrtok v Podborovianskom kulturáku bol v znamení excelentných tanečných choreografií, výbušnej hudby a v sála doslova praskala vo švíkoch.

Tanečná škola Wanted už po trinástykrát ukončila svoju sezónu a školský rok, počas ktorého sa lektori venovali deťom a mládeži v ich voľnom čase a rozvíjali ich nadanie. Toto všetko sa snažia zúročiť vo verejných tanečných vystúpeniach nielen pre rodičov v Lučenci a vo Zvolene.

V prvý letný deň 21.6.2018 sa v už spomínanom kultúrnom dome konala záverečná šou a počas hodiny vystúpilo vyše 130 tanečníkov a rozhodne sa bolo na čo pozerať.

V programe vystúpili so svojimi choreografiami nielen naši tanečníci, ale aj lučeneckí a to vo všetkých kategóriách, od prípravky až po doslova dospelákov.

V strednej časti programu si Štefan Chlebo na pódium pozval tých najlepších z jednotlivých vekových kategórií zo Zvolena a z Lučenca a tí si to tu pekne v sólo vystúpeniach navzájom rozdali a veru bola to veľká parádička. Mimochodom, boli to práve tí, ktorí vystupujú aj súťažne a nejeden si odniesol pekné umiestnenie a to nielen zo slovenských súťaží.

Tak ako býva zvykom, aj tentoraz prišlo na poďakovanie lektorom Eliške Lehotskej, Katke Tučekovej, Lucke Gálovej, Davidovi Kováčovi a samozrejme Štefanovi Chlebovi, ktorí sa venujú deťom a vytvárajú pre ne choreografie.

Na záver to nemohlo inak dopadnúť, ako obrovským potleskom a standing ovation a aj nejaké tie konfety bolo možné vidieť a veru bolo to od A po Z fantastické.

Nech sa páči pár fotografií a záverečné video.

Video – záver

Fotografie 

Článok, foto a video: IMG_1979

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading