• So. apr 27th, 2024

Na Borovej hore sa bude piknikovať

Autor IMG_1979

sep 15, 2018
Jazierko na Borovej hore. Foto: IMG_1979

Plno zábavy, hudby, osvety, člnkovania, ba i lekvár sa bude variť, mestskáči prídu a veľa veľa ďalšieho…

Toto všetko, ale aj podstatne viac sa bude dať zažiť 22.9.2018 od 14-tej do 22-hej hodiny večernej v areáli Borovej hory.

Na túto parádu pod názvom Piknik na Borovej hore vás všetkých pozýva mesto Zvolen, Mestská polícia, Podborovský spolok, Priaznivci Pustého hradu a ďalší partneri.

Ak sa pozriete na priložený plagát, tak samotného programu je viac než dosť a dozaista si každý nájde to svoje.

Ako bolo v úvode napísané, bude to aj o osvete a na svoje si prídu nielen deti na dopravnom ihrisku. Počas dňa tu budú aj členovia Mestskej polície, o ktorých sa budete môcť dozvedieť veľa zaujímavého a dokonca večer vám na pódiu niečo pekné zahrajú a zaspievajú.

Keď sme už pri tom speve, tak v tento deň bude toho neúrekom. Najskôr to odštartuje Heuréka, potom pesničkár Janko Svetlan Majerčík, ktorého vystrieda energická mladá dáma Jana Filová, ktorú budú doprevádzať páni, alias Human Hills. O 19:30 sa k slovu dostane Police Team a na záver to dozaista vo veľkej paráde rozbalí dobre známa skupina Polemic.

Pozor!!! – skupina POLEMIK nepríde zahrať

Nebude to všetko len o zábave, bude sa aj debatovať a to samozrejme o minulosti a budúcnosti tohto priestoru a medzi jednotlivými časťami sa predstaví zvolenské Romano Jilo.

V rámci sprievodného programu si prídu na svoje deti v tvorivých dielňach, kde sa aj pekne zahrajú, bude sa variť slivkový lekvár a tradične bude fungovať aj člnkovanie na jazierku. Azda najzaujímavejšia časť bude čítanie pre deti a dospelých pod názvom Bábky, ktoré liečia dušu, v podaní Zuzany Almáši Koreňovej.

Neváhajte a príďte si užiť a zabaviť sa na Borovú horu.

Borová hora – jazierko 360° 

Plagát – Piknik na Borovej hore

Článok a foto: IMG_1979

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading