• Pi. apr 19th, 2024

Príďte sa porozprávať s kandidátmi pre VMČ 3 – Zvolen Západ

Autor IMG_1979

okt 23, 2018
Foto: ilustračné

TS: V stredu, 7. novembra sa vo Zvolene uskutoční verejná diskusia s kandidátmi a kandidátkami na poslanecké posty do mestského zastupiteľstva.

Pred jesennými komunálnymi voľbami majú obyvatelia sídliska Západ príležitosť sa na jednom mieste a v jednom čase porozprávať s kandidátmi a kandidátkami, ktorí/é ich chcú zastupovať v mestskom zastupiteľstve pre VMČ 3. Za tento obvod si budú občania voliť siedmych poslancov a poslankyne z 28 kandidátov a kandidátok.

Stretnutie bude mať neobvyklý charakter. V prvom rade dostanú priestor sami občania, aby pomenovali a objasnili kandidátom a kandidátkam problémy, s ktorými sa potýkajú vo svojom okolí. V druhom rade bude toto stretnutie priestorom, kde sa obyvatelia môžu zoznámiť bližšie s jednotlivými kandidátmi a kandidátkami a ich volebnými programami, osobne sa porozprávať a nájsť si správnych a zodpovedných zástupcov a zástupkyne za svoj volebný obvod.

Organizátori, ktorými sú Centrum komunitného organizovania, Občianske centrum OKO v spolupráci s Občianskou iniciatívou Zvolen Západ, pozývajú všetkých kandidátov a kandidátky na toto stretnutie s občanmi. Svoju účasť môžu potvrdiť najneskôr do 31. októbra na emailovú adresu: sanja@cko.sk

Diskusia s kandidátmi a kandidátkami na poslancov Mestského zastupiteľstva sa uskutoční v stredu 7. novembra od 17.30 do 19:30 v priestoroch Občianskeho centra OKO vo Zvolene, na Námestí mládeže 17 (vstup od ulice Nográdyho).

Kontakt: Sanja Nikolov, koordinátorka OC OKO, Centrum komunitného organizovania, sanja@cko.sk, 0905 358 816

TS: Sanja Nikolov

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading