• St. apr 24th, 2024

Víly, drak i Superman – no jednoducho karneval

karneval-na-lade-zvolen
Foto: Ján Števonka.

Stretnutie s rozprávkovými bytosťami . Aj tak by sa dala nazvať vynikajúca akcia pod názvom “Karneval na ľade”, ktorá sa uskutočnila 1.4.2012 na druhej ľadovej ploche zimného štadióna vo Zvolene.

Podujatie vzniklo pod hlavičkou Športového krasokorčuliarskeho klubu mesta Zvolen a jeho hlavným cieľom bolo okrem príjemne stráveného dopoludnia rozlúčenie sa s úspešnou sezónou 2011/2012. Z hlavných členov tu popri viceprezidentovi Vladimírovi Vlčekovi bolo možné zazrieť trénerky tohto krasokorčuliarskeho klubu Janku Zrubecovú, Dušanu Lehockú ako aj Luciu Benedikovú, ktoré sa počas tejto akcie venovali deťom.

Deťúrence tu bolo možné vidieť vo všakovakých kostýmoch, ale rozhodne prevládali víly, nemohol chýbať Superman či lesné zvieratká, najväčšou atrakciou bol veľký drak.

Celá akcia trvala viac ako hodinu. Prítomní, ktorých bolo vyše šesťdesiat, odchádzali s dobrou náladou a s pocitom šťastia. Organizátori už teraz na leto pripravujú ďalšiu fantastickú akciu, nechceli však o nej prezradiť nič viac. Nechajme sa prekvapiť, čím nás potešia.

Pre vás, ktorí ste sa na tejto akcii zúčastnili, ale i pre vás, ktorí ste sa zúčastniť nemohli, prinášam pár fotografií.

Fotografie 

Článok, foto a video: Ján Števonka.

Sledujte ZV-podujatia.com na FacebookuGoogle+ a Twitteru

Podobná téma

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading