• Ne. máj 19th, 2024

Kus živej exotiky na burze Tera Akva v Európe

tera-akva-europa-2013-zvolen-15
O exotické zvieratá nebola núdza. Foto: ZV-podujatia.

Po druhej jarnej Celoslovenskej teraristicko akvaristickej burze sa v nedeľu 8.12.2013 konal vo zvolenskej Europe v poradí už 3. ročník podujatia pod názvom Tera Akva.

Toto tretie pokračovanie plné všetkého možného, živého, neživého, exotického, kamenného a podobne, doznalo opäť ďalšiu zmenu, ale v pozitívnom duchu.

Z tradičného prvého poschodia sa všetky stánky vystavujúcich presťahovali na druhé poschodie do   veľkej presvetlenej a klimatizovanej miestnosti, ktorá sa s miestnosťami, v ktorých sa konali  akcie v DK ŽSR Zvolen nedá ani porovnávať. Za toto umiestnenie treba dať Europe palec hore.  Dýchať čerstvý vzduch, vidieť na všetko vo svetle a hlavne sa netlačiť bolo jednoducho super.

Veľká väčšina ľudí, ktorá v tento deň prišla na túto akciu využila najmä jedinečnú príležitosť pokochať sa naozaj neskutočným množstvom vystavovaného tovaru. Či už to boli plazy, pavúci, rôzne červy, jaštery a samozrejme, keďže je v názve aj Akva, tak tu mala zastúpenie aj táto strana. Nebola teda núdza o rybičky, rastlinky, akváriá a všetok potrebný sortiment.

Tak, ako to na podobných akciách býva pravidelne, tak aj tu nebol žiaden problém sa porozprávať s vystavujúcimi, ktorí ochotne vysvetlili, porozprávali sa a fundovane poradili všetkým, čo prejavili záujem.

Záverom ešte raz poďakovanie dozaista za všetkých, čo v minulosti už podobné akcie absolvovali za  jeden z naj ročníkov, ktoré sa kedy konali vo Zvolene.

Fotografie 

Článok a foto: Ján Števonka. 

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading