• Po. máj 20th, 2024

Zvolenčanky na Ladies Cupe úspešné

Autor IMG_1979

júl 23, 2018
Spoločná fotografia “Ladies Cup”. Foto: zdroj TS

TS: V dňoch 21.-22.7. sa v Spišskej Belej uskutočnil už 4. ročník medzinárodného hokejbalového turnaja žien “Ladies Cup”. Zvolenčanky boli odhodlané a túžili po zisku cenného kovu.

V sobotu dievčatá odohrali 4 zápasy základnej skupiny, ktorá sa hrala systémom “každý s každým.” Predovšetkým vďaka skvelej obrannej hre a bojovnému výkonu vyhrali 3 zápasy na nulu. Súperkám nedovolili dostať sa do vyložených gólových šancí, skvele napádali a bojovali o každú loptičku. Zápas s Výberom SR mali taktiež dobre rozohraný, keď vyhrávali už 2:0, no náskok si neudržali. Súperkám napokon podľahli v samostatných nájazdoch.

Druhý hrací deň priniesol posledný zápas skupinovej fázy, v ktorom Zvolenčanky opäť zvíťazili a zabezpečili si tak 2.miesto v skupine. Nasledovať malo semifinále a následné boje o medaily. Počasie však bolo proti, očakávaná búrka s prietržou mračien prerušila prvý semifinálový zápas. Ihrisko už nebolo spôsobilé na ďalšie zápasy a tak a organizátori rozhodli turnaj ukončiť. O konečnom poradí tak rozhodlo umiestnenie po základnej časti.

Dievčatá spod Pustého hradu túžili hrať finále, to im však nebolo dopriate. Konečné 2.miesto ich však nesmierne teší a veria, že o rok sa pobijú o zlato! Najlepšou brankárkou turnaja sa stala Zvolenčanka Andrea Orolínová, ktorej však robotu uľahčila zodpovedná obranná hra celého tímu.

Ďakujeme organizátorom turnaja za pozvanie, súperkám za skvelé zápasy a fanúšikom za podporu!

Výsledky zápasov:

  • MŠK Spišská Belá – ŽHKm Zvolen 0:3
  • ŽHKm Zvolen – Výber SR 2:3 po SN
  • Ladies Slovakia – ŽHKm Zvolen 0:2
  • ŽHKm Zvolen – Team Europe WBHF 4:0
  • Princess Slovakia – ŽHKm Zvolen 0:3

Zostava ŽHKm Zvolen:

Andrea Orolínová- Petra Časnochová, Radka Trebulová, Zuzana Kolcunová- Alexandra Sakalíková, Sabína Beláňová, Laura van Dalen, Patrícia Mária Dzurinová, Annamária Brlášová, Eva Lamperová, Martina Fáberová, Mariana Janicová

Fotografie

TS a foto: Andrea Orolínová

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading