• Pi. apr 19th, 2024

Satori – malý kúsok raja

Autor IMG_1979

aug 20, 2018
Aj takúto pestrú podobu má Satori.

Milujete ostrov Bali? Ak áno, Kaviareň Satori sa stane Vašou srdcovkou od prvej sekundy.

Hoci sa nachádza v blízkosti hlavnej cesty, je balzamom pre oči i dušu.

Svoje miesto si našla medzi rastlinami a vďaka citlivej kompozícií vysokých borovíc vytvorila harmonický priestor. A navyše so skvelou ponukou nápojov i jedál.

Nezvyčajne na nej je aj to, že sa nachádza v záhradnom centre. Krásne spojenie zelene, oddychu, výbornej kávy a raňajok na jednom mieste. Priestor je rozdelený pomerne netradične. Krásne sa tu vyníma časť s hojdačkami a domčekom na strome, ktorý je využívaný ľuďmi z biznisu. Využívajú ho na stretnutia so svojími klientmi alebo spolupracovníkmi na drink. Na takomto mieste kde sedíte v korunách stromov stres hneď opadne a lepšie sa komunikuje. Máte tu dokonalé súkromie, kde môžete presunúť aj citlivejšie informácie.

Alebo kto by odmietol rande na hojdačke?

Nič tu nie je tuctové, všetko je vyrobené na mieru. Kvalitná káva, mladé kokosy, čaje pripravené z čerstvých byliniek, matcha latte, chai latte kurkuma, aróniova šťava, vegánske vanilkové frappé, raw koláčiky, a vegánske jedlá. Klientom chcú priniesť len to najlepšie.

Mnoho ľudí trpí v dnešnej dobe na rôzne intolerancie a majú problém dať si niečo v meste, čo by im neuškodilo. Produkty a jedlá, ktoré sa tu podávajú sú výživné a hlavne zdravé. Okrem jedla a nápojov sa snažia ponúknuť zákazníkom aj niečo navyše.

Sobotné hudobné večery, ktoré sú rôzne žánrovo zamerané, aby si každý zákazník našiel to svoje alebo nedeľňajšie tvorivé workshopy pre ženy. Kde sa môže spojiť tvorivosť a vnímanie nežnejšieho pohlavia.

Za chvíľu je tu september a kaviareň dostane nový šat hlavne čo sa týka ponuky nápojov a jedál. Nech sa páči, stačí vojsť a nadýchnuť sa tej energie.

Fotografie – Satori

 

Článok a foto: Satori.

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading