• Po. jún 17th, 2024

Basketbalistky Starej Turej si zo Zvolena odniesli 2 body

Autor IMG_1979

nov 25, 2018 ,
úvodný rozskok zápasu. Foto_IMG_1979

V poslednú chladnú a upršanú novembrovú sobotu 24.11.2018 sa v športovej hale na zvolenskom sídlisku Západ hral basketbalový zápas už 9. kola spojenej kategórie 1. Liga ženy, Juniorky (západ).

Tu si to navzájom rozdali domáce hráčky BK ZŠ Zvolen a hosťujúce hráčky MBK Stará Turá.

Predzápasové štatistiky boli o niečo viac naklonené k nášmu táboru, kedy aj napriek tomu, že súperky mali 2 zápasy k dobru, mali bilanciu 7 víťazstiev a 1 prehru a u nás zo 6-tich zápasov sme vyšli bez straty bodu.

Prvých pár minút zápasu mali naše baby mierne navrch, ale postupne sa k slovu dostávali dievčatá z Turej. Tie, keď sa nevedeli presadiť pod košom, tak skúšali ďalekonosné strely a celkovo bolo vidieť, že pôsobia suverénnejším dojmom 19:21.

Od druhej štvrtiny im táto aktivita začala prinášať želané ovocie a aj napriek veľkému úsiliu našich skúsených hráčok sa bodový rozdiel postupne dostal na 10 bodov a pred prestávkou bol stav 33:43.

Po prestávke sa ešte zdalo, že by mohlo prísť k zvratu zápasu, nakoľko bodový rozdiel sa znížil na 7 bodov 46:53, ale hráčky Starej Turej sa zomkli a v poslednej štvrtine sa im podarilo navýšiť rozdiel až na záverečný výsledok zápasu 56:69.

Fotografie – BK ZŠ Zvolen – MBK Stará Turá 

Článok a foto: IMG_1979

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading