• Ne. máj 19th, 2024

Na 26. ročníku Štefánskeho futbalového zápolenia padlo 14 gólov

Gólom prispela aj jediná žena v zápase a to skúsená reprezentantka Laura Bieliková. Foto: IMG_1979

Vo štvrtok na Štefana 26.12.2019, ktorý pripomínal počasím skôr Veľkú noc ako Vianočné sviatky sa na ihrisku ZŠ Rázusa na Zlatom Potoku konal  futbalový zápas Červení verzus Modrí.

Tento rok sa konal už 26. ročník tohto tradičného futbalového zápolenia.

Samotný zápas sa začal po 11-tej hodine tradične výkopom a aj tentokrát po boku Vladimíra Manku stála primátorka mesta Zvolen Ing. Lenka Balkovičová, víceprimátor Vladimír Lupták ako aj Jozef Mikuš a samozrejme členovia organizačného výboru.

Tak, ako za ostatné roky, aj tento rok sa spomínalo na tých, ktorí už nie sú medzi nami. Tentoraz na Ján Bosáka (92), Vojtech „Béla“ Mozoláni (82), Vlado Želiezka (54) a Ján Urda (45).

Po tomto akte sa už začalo hrať a veru diváci, ktorých v úvodných minútach nebolo veľa, ale postupne k záveru značne pribudli museli byť spokojní.

Celkovo počas 90-tich minút (2 krát 45) boli svedkami až 14-tich gólov, kedy počas celého zápasu mali navrch červený, ale modrým sa v posledných minútach podarilo dorovnať zápas na 7:7 a zaknihovať tak výsledok tohto zápasu.

Na samotný záver a tak ako býva zvykom sa losovala tombola s vecnými cenami, ktorých bolo tentokrát niečo nad 50, medzi hlavnými cenami bolo vidieť aj veľkoplošný televízor.

Aj tentokrát Vám prinášame pár fotografií a zároveň Vás týmto chcem pozvať na tradičný, už 64. ročník Silvestrovského futbalového zápolenia AC Štácia – FC Mesto, ktorý sa bude konať 31.12.2019 so začiatkom o 13-tej na ihrisku Strednej odbornej školy technickej vo Zvolene.

Fotogaléria: Červení a Modrí 2019

Článok a foto: IMG_1979

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading