• Pi. apr 26th, 2024

Na Silvestra bude v meste poriadne veselo

Autor IMG_1979

dec 26, 2016 ,
silvester 2014
Ohňostroj. Foto: ZV-podujatia

Posledný deň roka 2016 – aj Silvestrom nazývaný, bude možné v meste stráviť na veľa spôsobov a v podstate bude z čoho vyberať.

Samozrejme, každý si môže vytvoriť na tento deň individuálny program, ale aj podujatia, ktoré sa budú konať v tento deň pod hlavičkou mesta budú mať rozhodne svoje neopakovateľné čaro.

Prvé podujatie má názov Silvestrovský výstup na Pustý hrad. Začiatok (viď plagát), respektíve zraz je o 10-tej vo Vianočnej dedine a následne sa všetci presunú na Pustý hrad, kde o 12-tej prebehne silvestrovský výstrel z dela. Okrem toho zahrajú Olšiakovci a bude aj punč.

O 13-tej začne na ihrisku Technickej Akadémie už 61. ročník tradičného zápolenia medzi AC Štácia a FC Mesto. Samozrejme, na úvod bude tradičný výkop minimálne od zástupcov mesta a počas zápasu sa budú dať kúpiť lístky do tomboly. Počas zápasu bude pre hráčov pravdepodobne poskytnutá aj Prvá po moč (vid foto)

Posledné podujatie je samozrejme oslava Silvestra vo Vianočnej dedine, program začína 22:44 vystúpením zvolenského rapera nazývaného Marks, o 23:23 ho vystrieda Doris, alias sympatická Dorota Tóthová so zaujímavým hlasovým fondom. POZOR! bude namiesto Doris Robo MiklaSamozrejme, môžete očakávať odratávanie do polnoci od niekoho z mesta Zvolen a po štátnej hymne aj ohňostroj.

Takže aj takto sa dá Silvester zvládnuť.

Plagáty a foto

Článok a foto: Ján Števonka.

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading